DFH Workshop 2025

2025-06-25 Wednesday

TIME	DURATION		
12:00PM 1h 00m	1h 00m	Reception	
01:00PM 30m	30m	Welcome; Presentation: Jan Korbel Mechanisms Linking Mitotic Errors to Chromosomal Instability and Somatic Mosaicism in Human Cells	
01:30PM 1h 30m	1h 30m	Hands-On-Session 1: Bioinformatics Data Analysis	
03:00PM 30m	30m	Coffee Break	
03:30PM 30m	30m	Presentation: Nataliya Sokolovska Interpretable Machine Learning for Clinical Models	
04:00PM 1h 00m	1h 00m	Partipant presentations	
05:00PM 1h 00m	1h 00m	Travel to Dinner	
06:00PM 1h 30m	1h 30m	Welcome Dinner	
07:30PM			

2025-06-26 Thursday

TIME	DURATION		
09:00AM 30m	30m	Presentation: Frank Zoellner	AI in Renal Magnetic Resonance Imaging
09:30AM 1h 00m	1h 00m	Round Table Discussion	The Data Deluge
10:30AM 30m	30m	Coffee Break	
11:00AM 1h 30m	1h 30m	Hands-On-Session 2	Image Data Analysis
12:30PM 1h 00m	1h 00m	Lunch Break	
01:30PM 1h 00m	1h 00m	Poster Session	
02:30PM 30m	30m	Presentation: Philippe Charron	Al-based approaches for generating and validating multi-parametric clinical stratification tools incorporating clinical, imaging, ECG and generic data

03:00PM 30m	30m	Presentation: Sophie Genomics of cardiovascular disease Garner
03:30PM 30m	30m	Coffee Break
04:00PM 1h 30m	1h 30m	Hands-On-Session 3 Lab Data Analysis
05:30PM 1h 00m	1h 00m	Travel to Guided City Tour
06:30PM 1h 30m	1h 30m	Guided City Tour
08:00PM 1h 30m	1h 30m	Get-together Dinner
09:30PM		

2025-06-27 Friday

TIME	DURATION			
09:00AM 30m	30m	Presentation: Stefan Schönberg	Clinical application of AI in coronary artery disease	
09:30AM 1h 00m	1h 00m	Partipant presentations		
10:30AM 30m	30m	Coffee Break		
11:00AM 1h 30m	1h 30m	Hands-On-Session 4 Text / Multimodal Data Analysis		
12:30PM 1h 00m	1h 00m	Lunch and Farewell		
01:30PM	_			